Twoo na mobilních systémech – Android a iOs

8 Lis

Vítáme Vás u dalšího článku a dnes přicházíme s tématem jedné apllikace. Jestliže jste ještě neslyšeli o aplikaci Twoo na mobilních systémech Andrid a iOs, v dnešním článku si o něm něco povíme. K čemu je aplikace dobrá, co od ní můžete čekat a jak se k ní dostat.

Aplikace Twoo – o co se jedná?

Předpokládáme, že na chytrém mobilním telefonu strávíte většinu času. Kdo taky ne. Je tu ale jedna věc, kterou někdo absolutně nezná nebo o ní neví vše. Tato aplikace je považována za jeden z nejzábavnějších způsobů, jak se seznámit s novými lidmi. Jde vlastně pouze o seznamování, sdílení fotek a chatování s ostatními. Říká se, že se nemusíte ničeho bát a je to plně bezpečné, hlavně, co se týká falešných uživatelů. Vždy se může najít kdekoliv kterýkoliv nešvar. Jako všude zde fungují pravidla chování. Když je budete porušovat, Váš účet zablokují. Stejně populární je i aplikace Tinder.

Twoo jako aplikace na iOs

Twoo jako aplikace na iOs

Jak probíhá registrace?

Co se týče plateb této aplikace, je možné si ji vyzkoušet zdarma. Stačí se registrovat na stránkách twoo.com. Vyplníte formulář, kde se Vám nabízí kolonky na vyplění jména, příjmení, věku, ale hlavně e-mailové adresy. Do ní Vám totiž po registraci přijde potvrzující e-mail. Máte možnost se zaregistrovat i pomocí Facebooku. Po přihlášení by se měl ukázat Váš profil.

Upgrade Vašeho účtu

Jestliže si přejete, abyste měli každý den k odeslání neomezený či širší možnosti zpráv, potřebujete Twoo Unlimited. Právě ten Vám umožní i vidět, jestli si dotyčný Vaše zprávy přečetl nebo ne. Další vyhodou je to, že získáte řadu nových funkcí. Například se budete moci pohybovat po profilu jiného, jako neviditelný a budete moci vidět, komu se líbíte. Twoo Unlimited je placený, ale ceny se každou chvíli liší vzhledem k různým promo akcím. Pokud chcete platit výhodněji, kupte si balíčky na delší časové období.

Deaktivace Twoo Unlimited

Rozhodnete–li se ukončit poměr s touto funkcí, není žádný problém. Na účtu si Unlimited, v kolonce „nastavení“, můžete kdykoliv deaktivovat. Co se týče platebních údajů, pokud si účet smažete, platební údaje se mažou automaticky s ním. Pokud by nastaly jakékoliv problémy, není problém napsat na danou e-mailovou adresu, kde Vám vyhoví.

Jak se vám líbil článek?